Privat arrangement

 

 

Selsø er først og fremmest et museum, men i begrænset omfang kan vi leje lokalerne ud til forskellige arrangementer, når det ikke forstyrrer museets almindelige aktiviteter og kulturelle arrangementer.

Da huset er skrøbeligt er der grænser for, hvad det kan bruges til. Vi lejer for eksempel ikke herskabsrummene, herunder riddersalen, ud til fester, men gerne til korte ceremonier eller receptioner. Til gengæld får man en oplevelse ud over det sædvanlige, når salen fra 1734 er oplyst af levende lys.

Du kan leje kælderkøkkenet til spisning og fest for op til 50 personer.

Selsø er en unik bygning, umoderniseret siden den sidste adelige beboer døde i 1829. Derfor er der hverken strøm, vand eller varme i hovedbygningen. Vi kan føre en ledning ind til eventuelt musikanlæg eller andet, men vi har ikke faciliteter til tilberedning af mad på stedet. Derfor anbefaler vi, at I får maden leveret og træffer aftale om opvask et andet sted. De lokale kroer kan ofte klare begge dele. Vi hjælper gerne med rådgivning.

Vi er i gang med en ombygning af Selsøs portbygning, som efter færdiggørelsen vil rumme moderne køkkenfaciliteter, så anretning og opvask kan klares på stedet.

 

 

 

Pris for leje af Selsø

Kælderkøkkenet: 800 kr. pr. time (inkl. moms)

Salen: 1600 kr. pr. time (inkl. moms)