Book omvisning

Få fortalt Selsøs historie, mens I følger med en af museets omvisere rundt i huset. Hør om menneskene, der boede på Selsø Slot – og om dem, der arbejdede her. Hør om bygningen og de fantastiske barokke bemalinger og empire-rummenes tapeter. Hør om livet på en herregård i 1700- og 1800-tallet. Omviseren er altid  i dragt fra dengang huset var beboet.

Dagsomvisninger

Kom indenfor og oplev livet for 200 år siden. Det sælsomme lys i dagtimerne gennem de meterhøje fag vinduer bader Selsø Slot i lys, der sender tankerne hen på Hammershøis malerier. Få alle historierne og se både Riddersalen og det velbevarede kælderkøkken. Varighed og særlige ønsker kan aftales ved bestilling.

Aftenomvisninger

Oplev Selsø, når huset er allermest stemningsfuldt – i skæret fra de levende lys. Bestiller du en omvisning efter kl. 17, tænder vi lys i de smukke, historiske rum. Varighed og særlige ønsker kan aftales ved bestilling.

Offentlige omvisninger

Selsø afholder nogle meget populære offentlige omvisninger ca. 1-2 gange om måneden i sæsonen. Omvisningen er gratis, når entréen til museet er betalt. Det tager ca. en time og indholdet varierer efter omviser. Se aktuelle omvisninger under arrangementskalenderen

Praktisk info

Private omvisninger kan bestilles hele året ved at sende en mail til info@selsoe.dk

Dagomvisninger
Pris: 600 kr. plus entré. (indenfor sæsonen) / 1200 kr. plus entré (udenfor sæsonen)
Maksimalt antal pr. omviser: 25 personer.

Aftenomvisninger
Pris: 1200 kr. plus entré.
Maksimalt antal pr. omviser: 25 personer.