Sæsonen på Selsø afsluttes i år med Allehelgensaften. Det er 10. gang, at Allehelgensaften fejres på Selsø. Denne aften kan man gå på opdagelse i det stemningsfulde hus, når oktobermørket har lagt sig og nattens væsner og gespenster kommer frem både inde og ude. Den Hvide Dame viser sig nok igen i år og måske møder man herremanden, fangen i fangekælderen eller andre tidligere folk på herregården. Kom og se, om de er der!

Hvis uhyggen bliver lidt for meget, kan man tage en pause ved ilden i det hyggelige kælderkøkken.

Fra kl. 17 til 19.30 kan man medbringe sin lommelygte og i dens skær se, hvordan skyggerne i det forfaldne slot bliver levende i hjørnerne. Vil man opleve huset i fuldstændig mørke, skal man komme fra kl. 19.30 til 21, hvor aftenen slutter og det gamle hus går i vinterhi.

 

Bemærk! Der sælges billetter med ankomst indenfor bestemte tidsrum, men derefter må man blive på museet, lige så længe man ønsker og har nerver til, indtil arrangementet slutter og husets lukkes af kl. 21.

Museet frabeder sig lygter med kraftigt lys eller lasere, og beder besøgende tage hensyn til alle deltagere i aftenen.

 

Billetpris 80 kr. for voksen, 40 kr. for børn. Ved forsalg på billetto.dk er prisen 70 kr. for voksen og 35 kr. for børn inkl. gebyr.

Praktisk info

Billetpris på aftenen er 80 kr. for voksen, 40 kr. for børn.

Ved forsalg på billetto.dk er prisen 70 kr. for voksen og 35 kr. for børn inklusiv gebyr.

Dato
31. oktober, 2020
Tidspunkt
17:00 - 21:00
Billetpris
80 kr. og 40 kr.