Selsø Slot vågner efter vinterpausen

Det er med stor glæde, at vi kan meddele, at Herregårdsmuseet Selsø Slot åbner onsdag d. 5. maj kl. 11.00. Vi glæder os meget til at tage imod jer!

Besøg hos os vil selvfølgelig foregå efter reglerne, der gælder under corona-epidemien. Vi har heldigvis mange kvadratmeter at byde på, så det er let at holde afstand på slottet. Husk dog, at alle besøgende over 15 år skal vise corona-test eller corona-pas, og at alle over 12 år skal bære mundbind under besøget.

Køb kaffe, kage og is

Museets lille café holder åben, og her kan du købe dig en kop kaffe, et stykke hjemmebagt kage, en Hansen is og diverse drikkevarer. Du kan nyde de indkøbte godter ved cafébordene i slotsgården eller tage dem med dig på en gåtur i det grønne. Det er også muligt at besøge caféen uden at købe billet til museet – men vi inviterer meget gerne indenfor.

Oplev lys i vinduerne

Allerede om aftenen tirsdag d. 4. maj kan du komme forbi og nyde synet af Selsø Slot udefra, når vi tænder lys i alle vinduerne. Gå en god aftentur i det smukke herregårdslandskab og nyd stilheden og roen, der sænker sig med tusmørket.

Åbningstider i sæson 2021

Herregårdsmuseet Selsø Slot er åbent fra onsdag d. 5. maj 2021 – og herefter har vi åbent hver tirsdag til søndag kl. 11.00-16.00 frem til midt i september og så selvfølgelig igen i efterårsferien (uge 42).