Årets program i 2018

Det er en stor glæde at kunne byde velkommen til Selsø Slot i 2018. Sæsonen åbnes traditionen tro med Lysfesten d. 4. maj. I år er Lysfesten et empirebal, som det kunne have set ud i starten af 1800-tallet med herrer og damer i empiredragter, der danser til musikken fra tiden spillet af Trio Amerise.

Sommeren byder selvfølgelig på dejlige koncerter med blandt andre Trinitatis Barokensemble, Duo Sospiri, barokmusikerne Lars Ulrik Mortensen, Jane Gower og Cecilia Bernardini, Bellmansangeren Thord Lindé, og en Operaaften med et helt hold af skønne operasangere. Folkeuniversitetet i Frederikssund gæster også denne sæson Selsø med to spændende foredrag. For femte år i træk afholdes Den Store Kagedag midt i juli, hvor man kan deltage i kagekonkurrencen og vinde flotte præmier, og i den sidste weekend i juli kan man til det historiske arrangement ”Herskabet kommer!” opleve, hvordan Selsø summer af liv, når tjenestefolket gør klar til herskabets ankomst. I efterårsferien vil man kunne høre Selsøs mange spøgelseshistorier, når museet blandt andet byder på spøgelsesomvisninger i skumringen. Spøgelser og andre væsner vil man også kunne møde til museets stemningsfulde og uhyggelige Allehelgensaften d. 31. oktober. Som noget nyt afrundes året i december med ”Jul på Selsø”.

Endelig byder museet på offentlige omvisninger den 2. og 4. søndag i juni, juli og august.

 

Billetter til 4. maj, koncerter, Allehelgensaften og ”Jul på Selsø” kan købes på billetto.dk. Der er begrænset antal billetter til alle disse arrangementer, så hvis man vil sikre sig en billet, anbefales det at købe i forsalg.

 

Vi glæder os til at se jer til endnu en dejlig sæson på Selsø!

Praktisk information


Åbningstider i 2018:
Museet har åbent 5. maj til 16. september, samt i efterårsferien 13. - 21. oktober, tirsdag til søndag kl. 11-16. Omvisninger kan bestilles hele året.


Entrépriser:
Voksne: 60 kr.
Gruppepris (flere end 20 personer): 50 kr.
Børn (6-18 år): 25 kr.

Omvisning i åbningstiden: 600 kr. + entré
Aftenomvisning og omvisninger udenfor åbningstiden: 1200 kr. + entré


Billetter til koncerter og arrangementer kan købes i forsalg på billetto.dk eller i museets billetsalg.