Den Store Kagedag er et tilbagevendende og hyggeligt arrangement for hele familien på Selsø. Højdepunktet i arrangementet er kagekonkurrencen, hvor besøgende kan komme med deres egne kager og deltage i konkurrencens fire kategorier.

De fire kategorier er ”Den smukkeste kage”, ”Den lækreste kage”, ”Den bedste historiske kage” og ”Særprisen”. Pynt din kage efter alle kunstens regler, lav en supervelsmagende kage eller en kage, som har en helt særlig historie for dig. En historisk kage behøver altså ikke være lavet efter en historisk opskrift, men kan være en kage, som du fik hos dine bedsteforældre, en kage, som har en særlig historie i din familie eller en kage, som bringer minder frem hos dig – så længe der knytter sig en god historie til, som du kan fortælle ved præsentationen af kagen.

Kagerne til kagekonkurrencen skal være indleverede senest kl. 14, hvor konkurrencen begynder. Alle kagebagere – en bager pr. kage – kommer gratis ind på museet. Alle andre besøgende betaler almindelig entré. Når kagekonkurrencen er overstået, og vinderne er fundet, må alle smage på kagerne – og husk at børnene tager først!

Der kan købes kaffe, te, vand og most til kagerne.

I løbet af dagen kan man prøve at bage kager af forskellig slags sammen med kokkepigen i kælderkøkkenet.

 

Almindelig entré.

Praktisk info

Entrépriser:

Voksne: 60 kr.

Børn (6-18 år): 25 kr.

En kagebager pr. kage får gratis adgang på dagen.

Museet tager kontanter og MobilePay.

Dato
15. juli, 2018
Tidspunkt
14:00 - 16:00
Billetpris
60 kr. og 25 kr.