Den Store Kagedag er et tilbagevendende og hyggeligt arrangement for hele familien på Selsø. Højdepunktet i arrangementet er kagekonkurrencen, hvor besøgende kan komme med deres egne kager og deltage i konkurrencens fire kategorier.

De fire kategorier er ”Den smukkeste kage”, ”Den lækreste kage”, ”Den bedste historiske kage” og ”Særprisen”. Pynt din kage efter alle kunstens regler, lav en velsmagende kage eller en kage, som har en helt særlig historie for dig. En historisk kage behøver ikke være lavet efter en historisk opskrift, men kan være en kage, som du fik hos dine bedsteforældre, har en særlig historie i din familie eller en kage, som bringer minder frem hos dig. Det kan med fordel være en klassisk dansk kage, såsom en sandkage, kiksekage eller gammeldags æblekage.

 

Kagerne til kagekonkurrencen skal være indleverede senest kl. 14, hvor konkurrencen begynder. Alle kagebagere – en bager pr. kage – kommer gratis ind på museet. Alle andre besøgende betaler almindelig entré. Når kagekonkurrencen er overstået og vinderne er fundet, må alle smage på kagerne – og husk at børnene må tage først!

 

Der sælges kaffe, te, most og vand i billetsalget og Den Store Sal. Museet tager imod kontanter og MobilePay.

 

Almindelig entré

 

Praktisk info

Entrépriser:

Voksne: 60 kr.

Børn (6-18 år): 25 kr.

En kagebager pr. kage får gratis adgang på dagen.

Museet tager kontanter og MobilePay.

Dato
14. juli, 2019
Tidspunkt
14:00 - 16:00
Billetpris
Almindelig entré