Som frivillig på Selsø Slot kan man være med til at gøre historien levende for publikum. Til de årlige højdepunkter som lysfesten 4. maj og til Allehelgensaften – og til andre særlige arrangementer – kan man være med til at skabe den historiske stemning iført historisk dragt og fortælle om livet på den gamle herregård.

Mange af de frivillige syr selv dragter til arrangementerne og mange kommer igen år efter år, men der er altid plads til flere i Selsøs korps af frivillige.

Derfor inviterer Selsø Slot og Selsø Slots Venner den 15. januar kl. 13-16 til inspirationsdag på Græse Gamle Skole, hvor alle interesserede kan komme og høre om, hvad det er at være frivillig på Selsø og få hjælp til at komme i gang med at sy en dragt. Mødet vil senere blive fulgt af fælles sy-dage.

Til mødet vil teaterskrædder Michael Nøhr, som er uddannet fra Det Kongelige Teaters systue og som er ekspert i historiske dragter fortælle om dragthistorie – og om, hvordan man kommer i gang med at sy. Han giver gode råd til valg af materialer, mønstre og tidsperioder. Museumsleder Louise Sebro fortæller om Selsø og om rollen som frivillig.

Der bliver naturligvis serveret kaffe og kage undervejs. Af hensyn til serveringen, beder vi derfor om tilmelding på mail på louise@selsoe.dk.

Mødet finder sted på Græse Gl. Skole, Græse Skolevej 21, Græse. 3600 Frederikssund.

Praktisk info

Dato
15. januar, 2017
Tidspunkt
13:00 - 16:00
Billetpris
Gratis