Foredraget er desværre blevet aflyst. Såfremt du er en af billetkøberne, så vil du modtage en e-mail direkte om tilbagebetaling.

Selsø Slots smukke riddersal er rammen om Lisbeth Balslevs fortælling om sit liv på verdens store operascener.

Lisbeth Balslev er en dansk, verdensberømt sopran og hyldet Wagner-sanger. Hun har sunget alle de store operapartier rundt omkring på de store operascener og vil ved dette foredrag i Riddersalen fortælle om sin aktive karriere, fra Mozart til Wagner.

Praktisk

  • Foredraget afholdes i Selsø Slots baroksal fra 1734
  • Parkering kan ske ved Selsø Kirke, Selsøvej 28. Herefter følger du skiltningen til fods til museets port-indgang. Hvis du er gangbesværet, må du parkere foran slottet.
  • Ankom 30 minutter før foredragsstart
  • Alle restriktioner vedr. COVID-19 overholdes. Det vil sige, at der er begrænset antal pladser og afstand mellem siddepladserne i salen.

Tip

Du har mulighed for mindst 3 dage før arrangementet, at bestille mad til afhentning ved at kontakte sønderbykro.dk, som ligger ca. 400 meter fra slottet. Du kan nyde maden i de skønneste omgivelser op til slottet, hvor der er bænke og borde.

Koncertprogram 2021

Som noget helt nyt står den nydannede Selsø-Hornsherred Musikforening bag sæsonens koncertprogram på Selsø Slot. Sæsonen byder på mange klassiske koncerter af høj kvalitet.

Praktisk info

Dato
4. september, 2021
Tidspunkt
16:00 - 17:30
Billetpris
200