Traditionen tro bliver Selsø Slot omdannet til Danmarks smukkeste koncertsted! D. 19. august kan du høre solist Klara Ek og pianist Charlotte Møller.

Køb billet på Nationalparkbooking

Mozart er med rette kendt som en af de allerstørste. Hans operaer hører til hans hovedværker er kendetegnet ved iørefaldende melodier, dramatik og sødme i samme værk. Arierne for sopran og klaver er miniaturer i samme stil, som er skrevet for at sopranen kan brillere. Han var også en af sin tids bedste pianister, og ved koncerten spilles de to sonater for klaver i G-dur og a-mol. G-dur sonaten er lys og ungdommenlig, mens a-mol sonaten er sjældent dramatisk og udfordrer tidens klaverer til det yderste.

Den svenske sopran Klara Ek er solist ved koncerten. Hun er anerkendt for sin udsædvanlige klare og smukke stemme, som har gjort hende til en efterspurgt solist med dirigenter som Gustavo Dudamel, Bernard Haitink, Vladimir Ashkenazy og Helmuth Rilling. Hun akkompagneres på en kopi af Mozarts fortepiano af Charlotte Møller. Charlotte Møller er specialist i historiske klaverer og er uddannet i København, Helsinki, Toulouse og hos Malcolm Bilson på Cornell University.

Praktisk

  • Billetpris: 120 kr. – køb billet på Nationalparkbooking
  • Koncerten afholdes i Selsø Slots baroksal fra 1734.
  • Parkering kan ske ved Selsø Kirke, Selsøvej 28. Herefter følger du skiltningen til fods til museets port-indgang. Hvis du er gangbesværet, må du parkere foran slottet.
  • Ankom 30 minutter før koncertstart
  • Alle restriktioner vedr. COVID-19 overholdes. Det vil sige, at der er begrænset antal pladser og afstand mellem siddepladserne i salen.

Praktisk info

Dato
19. august, 2021
Tidspunkt
19:00
Billetpris
120