Den 2o. juni inviterer Frederikssund Kommune, Spejdergruppen “Ræven” fra Skibby og Nationalpark Skjoldungernes Land til åbning af Natureventyr ved Selsø Slot. Natureventyr er små skattejagter for børn i naturen skrevet unikt til udvalgte områder, og de er frit tilgængelige i appen ”Natureventyr”.

Ved Selsø Slot handler Natureventyret om den tidligere slotsfrue Agathes spøgelseshest, og I skal på jagt efter den sammen med præstesønnen Severin.

Spejdergruppen “Ræven” fra Skibby står klar på dagen til at hjælpe jer i gang – og eventyret ender ved plænen foran Selsø Slot, hvor der vil være bål, popcorn og diplomer til alle børn! Tilmelding sker via Nationalparkbooking

Hvis man vil videre på eventyr er Herregårdsmuseet Selsø Slot åbnet, og her gemmer sig både spøgelseshistorier og et hemmeligt kælderkøkken. Billetter købes i portbygningen og museet har åbent fra kl 11-16.

Om Natureventyr

Med appen Natureventyr kommer du ud på en rute på mellem 1-2 km., hvor du via gps koordinator og fysiske indikatorer guides gennem et eventyr på 6-8 kapitler. Historierne er målrettet til de 3-9 årige og der er skruet op for fantasi, historiske fakta og bevægelse. Der findes flere Natureventyr i Nationalpark Skjoldungernes Land – find dem alle på hjemmeside

Praktisk

  • Det er gratis at deltage, men tilmelding er påkrævet – book din tid på Nationalparkbooking
  • Eventyret starter ved Selsø Kirke, Selsøvej 28 – og slutter på plænen foran Selsø Slot
  • Børn skal være i følgeskab med voksen.
  • Download gerne app’en Natureventyr inden ankomst.

Praktisk info

Parkering kan ske ved Selsø Kirke, Selsøvej 28

Dato
20. juni, 2021
Tidspunkt
11:00 - 13:00
Billetpris
Gratis