På grund af den igangværende sundhedskrise, COVID-19, er Lysfesten på Selsø desværre aflyst.

Lysfesten på Selsø danner hvert år rammen for åbningen af en ny sæson på museet. Det gør den selvfølgelig også i år, og denne gang kan man opleve de mere intime sider af 1700-tallet, når vi denne aften byder indenfor under temaer ”Det intime 1700-tal”. Her vil man kunne høre et spændende miniforedrag om tiden, se en påklædning i soveværelset og danseopvisning i Den store sal.

Museumsinspektør på Nationalmuseet, Mette Byriel-Thygesen, fortæller i et miniforedrag om flirt, køn og sex i 1700-tallet, og i soveværelset ovenpå viser dragtentusiast, Lisa Ørting, en påklædning fra inderst til yderst, og fortæller samtidig om moden i århundredet.

I løbet af aftenen vil man kunne møde herrer og damer i historiske dragter, høre Duo 1704 spille tidens toner på cembalo og barokcello, man kan spille kort i hjørnestuen, købe bobler i baren i spisestuen og hygge i baren i kælderkøkkenet med tjenestefolkene.

Som gæst til Lysfesten vil det naturligvis glæde os, hvis vores gæster trækker i 1700-talsdragter eller versioner deraf, men man er selvfølgelig også mere end velkommen til at deltage og fejre denne særlige aften i moderne tøj.

Billetter købes på billetto.dk.

Praktisk info

Billetter købes på billetto.dk

Dato
4. maj, 2020
Tidspunkt
19:00 - 21:00
Billetpris
150 kr.