Prøv på egen krop ‘et nordisk duftspil’ i de smukke rammer på Selsø Slot. Kunstner Sigrid Moses-Jacobsen inviterer ind til fire arbejdsvisninger om udviklingen af dette nye tværæstetiske projekt.

Duftspil er en japansk tradition kaldet KODO, som blev udviklet af samuraier for 500 år siden, hvor man i stilhed nyder tusindårigt røgelsestræ og poesi. Inspireret af denne tradition vil kunstner Sigrid Moses-Jacobsen nu udvikle en serie nordiske duftspil med udgangspunkt i nordisk litteratur, natur og dufte.

Efter en sanselig indføring i duftspillenes verden, vil alle deltagere sammen ”lytte” til forskellige dufte, skelne mellem dem, og dvæle ved de poetiske billeder i et sensommerdigt. Efterfølgende vil der være refleksion og samtale om oplevelsen, som vil bidrage til det videre arbejde med udvikling af duftspillene.

Projektet er støttet af Kulturministeriet og Nationalpark Skjoldungernes Land, og alle retningslinjer for covid-19 vil blive overholdt.

Hvornår?

Visningerne finder sted på Selsø Slot i den nordlige del af Nationalpark Skjoldungernes Land:

  • Torsdag d. 24 september kl 17:00 – 19:30 – book billet
  • Lørdag d. 26 september kl 15:00 – 17:30 – book billet
  • Søndag d. 27 september kl 15:00 -17:30 – book billet
  • Mandag d. 28 september kl 17:00 – 19:30 – book billet

Hver visning varer ca. 2,5 time og er ikke for børn.

Om kunstneren

Sigrid Moses-Jacobsen er uddannet fra det anerkendte sanseteater Teatro de los Sentidos i Barcelona, og arbejder som performer og iscenesætter indenfor det interaktive teater i Danmark, bl.a. i samarbejde med Carte Blanche i Viborg & Wunderland i Aarhus. Derudover underviser hun ledere i kunsten at sanse og forbinde til andre mennesker og verden. For tiden arbejder hun på en række ny projekter, hvor af ’Nordiske Duftspil’ er et af dem.

Se mere på www.sigridmoses.com

Praktisk info

Ved hvert duftspil er der kun plads til 7 deltagere - reservér billet på forhånd på Billetto.
Der er gratis adgang mod betaling af entrebillet til Selsø Slot.

Obs: Kom gerne på halvtom mave og bær venligst ikke tunge parfumer.
Da vi vil dufte til æteriske olier, er arrangementet ikke for allergikere.

Dato
24. september, 2020 - 28. september, 2020
Tidspunkt
17:00 - 19:30
Billetpris
Gratis ved betaling af entrebillet