Tag hele familien med på Selsø Slot søndag den 21. juni 2015, når dørene åbnes til en hyggelig dag med forskellige aktiviteter både indenfor i slottets fine barokrum og udenfor på slotsgårdspladsen.
Dagen står i barokkens tegn, og der vil være forskellige formidlingstiltag for voksne såvel som for børn. Hør den fine adelsfrue fortælle om livet i 1700-tallet, få en smagsprøve af kokkepigen, der har travlt i kælderkøkkenet eller vær med til at lege som i gamle dage.
Tag en madkurv med og nyd omgivelserne ved slottets kiosk, hvor du har mulighed for at købe frisklavet varm chokolade eller en af barokkens theboller, bagt efter en opskrift fra starten af 1700-tallet.

Selsø Slot holder denne familiedag i anledning af at være en del af Nationalpark Skjoldungernes Land. Nationalparken afholder på denne søndag den 21. juni en midsommerlig nationalparkdag, hvor de institutioner og foreninger, der er med i nationalparken laver ekstraordinære tilbud, så besøgende kan se, hvad Skjoldungernes Land har at byde på. Der vil være guidede ture, foruden at besøgende kan tage ud på egen hånd og besøge de forskellige steder i den smukke nationalpark.

Vi glæder os til at se Jer.

Praktisk info

Billetter købes ved indgangen. Almindelig entré. Husk venligst at vi kun tager imod kontanter.

Dato
21. juni, 2015
Tidspunkt
11:00 - 16:00