Selsø Slot tilbyder nu en ikke-programsat teaterforestilling “Føniks Kabinettet” på Selsø Slot, som vil blive opført d. 9., 11. og 13. september, alle dage kl. 14:00. Du skal skal kun betale 60,- i entre for en voksenbillet. Stykket er ikke for børn.

Historien

I sommeren 2014 kunne man i et lille fyrtårn på Aarhus træskibshavn, opleve en usædvanlig fortælling om et forundringskabinet. Nu kommer fortællingen til Selsø Slot i en ny (corona-venlig) udgave. Bag teaterforestillingen står performer og iscenesætter, Sigrid Moses-Jacobsen.

Forestillingen tager udgangspunkt i en forunderlig samling af objekter, der leder på sporet af myten om Fugl Fønix, som trækker tråde helt tilbage til Egypten og åbner spørgsmål som:

Hvorfor findes denne myte i næsten alle kulturer?
Hvad fortæller Fønix fuglen om det at være menneske?
Og hvordan kommer vi overens med det faktum, at alt, os selv inkluderet, konstant er i forandring?

Kom og se forundringskabinettet og bliv ledt ind i ad mytens vilde veje og se den sidste tid som har påvirket os alle, i et nyt lys.

Reservér plads

Til hver forestilling er der 12 pladser. Reserver billet ved at sende en sms til telefonnummeret: +45 60188234.

Om Sigrid Moses-Jacobsen

Sigrid Moses-Jacobsen er uddannet fra det anerkendte sanseteater Teatro de los Sentidos i Barcelona, og arbejder som performer og iscenesætter indenfor det interaktive teater i Danmark, bl.a. i samarbejde med Carte Blanche i Viborg & Wunderland i Aarhus. Derudover underviser hun ledere i kunsten at sanse og forbinde til andre mennesker og verden. For tiden arbejder hun på en række ny projekter. Se mere på www.sigridmoses.com

Arrangementet er støttet af Kulturministeriet.

Praktisk info

Forestillingen spiller d. 9, 11 & 13 september kl 14:00-15:45.
OBS! Kun plads til 12 personer pr. forestilling. Reserver billet på tlf. +45 60188234.
Alle retningslinjer ift COVID-19 vil blive overholdt

Dato
9. september, 2020
Tidspunkt
14:00 - 15:45
Billetpris
Gratis ved betaling af entrebillet