Book omvisning

Få fortalt Selsøs historie, mens I følger med en af museets omvisere rundt i huset. Hør om menneskene, der boede på Selsø Slot – og om dem, der arbejdede her. Hør om bygningen og de fantastiske barokke bemalinger og empire-rummenes tapeter. Hør om livet på en herregård i 1700- og 1800-tallet.

Skræddersyede omvisninger

Kom indenfor og oplev livet for 200 år siden. Det sælsomme lys i dagtimerne gennem de meterhøje fag vinduer bader Selsø Slot i lys, der sender tankerne hen på Hammershøis malerier. Få alle historierne og se både Riddersalen og det velbevarede kælderkøkken.

Har I en særlig nysgerrighed på et bestemt tema, så spørg endelig. Måske en af vores omvisere enten ved eller kan finde viden om netop jeres interesse. Varighed og særlige ønsker kan aftales ved bestilling.

Offentlige omvisninger

Selsø afholder nogle meget populære offentlige omvisninger hver søndag kl. 14 i månederne juni, juli og august. Omvisningen tager ca. en time og indholdet varierer efter omviser. Det koster alminelig entré + 25 kr. for voksne og 15 kr. for børn (6-17 år). Billetter til omvisninger købes på forhånd og på dagen såfremt der er plads.

Praktisk info

Private omvisninger kan bestilles hele året ved at sende en mail til info@selsoe.dk

Privatomvisninger
Pris: 800 kr. plus entré. (indenfor sæsonen) / 1500 kr. plus entré (udenfor sæsonen)
Maksimalt antal pr. omviser: 25 personer.