Selsø lukker for sommeren – vi ses i efterårsferien!

Sommeren er gået på hæld og Herregårdmuseet Selsø Slot lukkede ned for sommeren søndag d. 17. september. Der er dog stadig rig mulighed for at besøge museet, når huset åbnes til både familiehygge i efterårsferien og uhygge til Allehelgensaften.

I efterårsferien har museet åbent fra lørdag d. 14. oktober til søndag d. 22. oktober – dog ikke om mandagen! Alle åbningsdage er åbningstiderne kl. 11-16 og indgangen er til almindelig entré.

I ferien vil man kunne gå på opdagelse i det gamle smukke hus, når museet byder på en ny findeleg for hele familien. Gennem findelegen kommer man rundt i huset og i området omkring Selsø. Små skilte med et billede af tjenestepigen Kirstine vil hjælpe med at finde ting og informationer, som vil lede frem til findelegens kodeord. Når man har fundet kodeordet, går man til billetsalget, hvor det rigtige kodeord udløser en præmie.

Allehelgensaften på Selsø Slot afholdes tirsdag d. 31. oktober kl. 17-21. Denne aften kan man opleve det gamle hus i mørket og lommelygternes skær. Måske man møder Den Hvide Dame og andre væsner, som kun kommer frem denne særlige aften…

 

Vi glæder os til at se jer på Selsø i efteråret!