Selsø-Hornsherred Musikforening

Torsdag d. 11. februar 2021 så Selsø-Hornsherred Musikforening dagens lys. Foreningens overordnede formål er at afholde klassiske koncerter på Herregårdsmuseet Selsø Slot. Den autentiske, smukke riddersal fra 1700-tallet er gennem årene blevet fyldt med musik af høj kunstnerisk kvalitet, og den tradition vil musikforeningen føre videre. 

Deltag i koncerterne

Hvert år planlægger musikforeningen et nyt musikprogram af høj kunstnerisk niveau ved at samarbejde med de bedste ensembler og solister inden for barokmusikken og afholde temakoncerter, samt musikforedrag.

Koncerterne foregår mestendels i Riddersalen på Selsø Slot, der udmærker sig ved både sin udsmykning og historiske miljø, og rummets uovertrufne akustik. Hvis vejret tillader det, vil nogle sommerkoncerter blive flyttet ud i slotsgården.

Koncerterne er åbne for alle. Billetprisen er kr. 200 pr. billet (2021). Programmet kan findes her på hjemmesiden eller på Facebook.

For at gøre koncerterne til en endnu større oplevelse, har musikforeningen indgået et samarbejde med Sønderby Kro, så alle kan bestille og afhente en picnickurv med mad og evt. drikkevarer inden koncerterne.

Bliv medlem

Et medlemskab i musikforeningen koster årligt 200 kr. for enkeltpersoner og 300 kr. for par. Hvis du vil være medlem, så skriv en e-mail til foreningen med dit navn og kontaktoplysninger. Herefter vil du modtage information om foreningens vedtægter og betalingsmulighed.

Som medlem får du:

  • 25% rabat på koncertbilletter (50 kr.)
  • Invitationer til et årligt backstage arrangement, hvor du kan møde kunstnere. 

Send en e-mail til sehomufo@gmail.com, hvis du vil være medlem.

 

Seneste nyt i musikforeningen

Selsø-Hornsherred Musikforenings bestyrelse

Musikforeningen har en bestyrelse, som kan kontaktes på e-mail: sehomufo@gmail.com

Bestyrelsesmedlemmer:

  • Peter Kjeldsen, formand
  • Bente Ahlefeldt, næstformand
  • Juan Saplana, kasserer
  • Kjeld Steffensen, cellist
  • Peder Skytte, forfatter og historisk omviser

Bliv medlem

Vil du være medlem af Selsø-Hornsherred Musikforening og modtage information om koncerter og specielle arrangementer, samt få rabat på koncertbilletter? Så skriv en mail til: sehomufo@gmail.com

Årligt kontingent
Enkeltpersoner: 200 kr.
Ægtepar/samlevende: 300 kr.

Skriv en e-mail til foreningen og få tilsendt information om vedtægter og betaling.

Book billet: skjoldungernes-land.nationalparkbooking.dk