Selsø takker for i år

Tirsdag aften d. 31. oktober afsluttedes sæsonen på Herregårdsmuseet Selsø Slot med Allehelgensaften. Næste 500 børn og voksne besøgte museet og oplevede det gamle hus blive levende i hjørner og kroge i mørket. De besøgende kunne møde hekse i alléen, fangen i fangekælderen, høre fortællinger om nattens væsner og selvfølgelig se Den hvide dame svæve gennem rummene i huset.

 

Sæsonen 2017 på Selsø Slot har budt på klassiske koncerter, som fyldte sommeraftnerne med skøn musik, foredrag om Eremitagen og Kaffens historie i samarbejde med Folkeuniversitetet i Frederikssund, Den store kagedag og Empiredage på Selsø, som på trods af meget regn begge var velbesøgte.

Museet har også haft besøg af flere photoshoot i løbet af sommeren, som har givet huset anderledes liv også for de almindelige besøgende. Blandt andre har DR været på besøg og filmet til afsnittet ”Historien om Danmark: Eneveælde og oplysningstid”.

 

Søndag d. 5. november blev museet gjort i stand og lukket ned for vinteren af museets venneforening Selsø Slots Venner. Næste sæson på Selsø starter traditionen tro d. 4. maj med den stemningsfulde Lysfest. Programmet for denne aften og for resten af sæsonen vil man kunne se på museets hjemmeside, selsoe.dk, i begyndelsen af 2018.

 

Vi glæder os til at se jer til næste år på Herregårdsmuseet Selsø Slot!