Link til information om åbningstider

Tak for i år – vi ses i 2021!

Sæsonen 2020 på Herregårdsmuseet Selsø Slot har nu nået sin ende, og punktummet blev sat med efterårets frivillige hoveridag d. 25. oktober – læs mere om det og se flotte foto i artiklen fra Frederiksborg Amts Avis. Selsø Slot vil nu være vinterlukket frem til maj 2021, hvor museet igen åbner for gæster. 

En forandret verden

Det har på mange måder været et omvæltende år på museet, hvor sæsonen startede med en nedlukning af hele Danmark og siden da har vi været påvirket af Covid-19 pandemien. Det har ført til mange aflysninger af de populære større historiske arrangementer og desværre også til afskedigelse af museumsinspektøren.

Mange besøgende – tak for støtten

Til trods for disse udfordringer kan vi glæde os over, at I stadig har været så mange besøgende forbi museet, og at både nye og kendte ansigter har deltaget i sommeren og efterårets aktiviteter. Selsø Slot har på forskellig vis været fuld af liv; musikken har strømmet ud gennem rummene til koncerterne, duften af nybagte kager i smukke kreationer har pyntet til Den Store Kagedag, grinene og røverhistorierne har fulgt med omviserne rundt på de offentlige omvisninger, teater og duftspil har udspillet sig for første gang og skolebørn har løbet i slotsgården.

På gensyn i 2021

Tak for alt jeres gode energi, nysgerrighed og engagement i Selsø Slot. Vi går nu i gang med at planlægge programmet for 2021, der byder på nye aktiviteter, samarbejder, spændende interessefællesskaber, (muligvis) en udvidet café og selvfølgelig masser af historiefortælling. Hold øje her på hjemmesiden og på Herregårdsmuseets Facebook og Instagram.

Tak for i år og på gensyn i 2021!

Vinterlukket

Museet har lukket for vinteren frem til maj 2021.

Allehelgensaften 2020 er desværre aflyst.

Jul på Selsø 2020 er desværre aflyst.